Slaapvaardigheid

   • 6 weken online training
   • 3 maanden beschikbaar
   • Wekelijkse email met uitnodiging
   • Wekelijkse opgenomen webinar
   • Online slaapdagboek
   • Slaapbibliotheek met oefeningen

Prijs: €230,00

Leer je brein in 6 weken alles wat nodig is anders om te gaan met slaapklachten en op lange termijn beter te slapen.

We hebben de internationaal erkende slaaptraining 'Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnie' (CGT-I) een upgrade gegeven naar een waardig online alternatief. Het is een wetenschappelijk onderbouwd, geprotocolleerd programma dat je stap voor stap alles leert wat nodig is om een goede nachtrust te verkrijgen. 

→ Week 1: Ontdek hoe het slaap- en waaksysteem werkt en hoe slaapproblemen ontstaan

→ Week 2: Zo herprogrammeer je jouw slaapsysteem om beter te slapen

→ Week 3: Pak je dagdagelijkse gewoonten aan om beter te slapen

→ Week 4: Focus op je stress systeem - gedachten en piekeren

→ Week 5: Focus op je stress systeem - relaxatie en meditatie

→ Week 6: Zo vermijd je opnieuw chronische slapeloosheid - word je eigen slaapcoach

Wens je deze training te combineren met een individueel aangepaste ondersteuning, neem dan contact op met ons voor een afspraak en een plan op maat.

Voor wie?

 • mensen met insomnie of slapeloosheid: inslaap-, doorslaapklachten, te vroeg wakker worden
 • mensen die in shiften werken of vaak reizen en last hebben van jetlag
 • mensen die vanwege een andere problematiek moeilijk slapen, zoals een burnout, een depressie, kanker,...
 • mensen die veel piekeren en stressgevoelig zijn, waardoor hun slaap regelmatig verstoord is.

Opgepast! Deze slaapvaardigheidstraining is geen behandeling voor slaapstoornissen zoals het obstructief slaap apneu syndroom (OSAS), narcolepsie, parasomnie of dergelijke. Hiervoor is een (bijkomende) medische behandeling nodig. Meer informatie over slaapstoornissen vind je hier.


Getuigenissen:

"Ik vond het zeer interessant en ook leuk om te volgen. Ik heb veel bijgeleerd over hoe slaap werkt. Mijn slaapkwaliteit en -kwantiteit is in het algemeen verbeterd." E.D.


"Ik wilde je bij deze ook nog zeggen dat de training echt een goeie en praktische hulp biedt. Het is duidelijk dat je een echte specialist bent wat slaap betreft, maar ook dat de training het perfecte midden houdt tussen wetenschappelijke duiding die voor een leek te begrijpen is en praktische tips om het probleem aan te pakken. Het gebeurt niet zo vaak dat je van een training zoveel dingen kan gebruiken, vind ik. Ook weet je welke vragen er spelen bij mensen. Op het ogenblik dat ik dacht misschien moet ik toch een persoonlijk onderhoud vragen, gaf je een antwoord op de mogelijke vragen die we wellicht op dat ogenblik van de training hadden. Ook het format is zeer gebruiksvriendelijk en technisch onderbouwd. Ferm." S.V.


Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de manier waarop u deze training volgt, of enige gevolgen. Deze training biedt u advies en informatie, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de veilige toepassing van deze adviezen (eg. slaperigheid en vermoeidheid). Bij twijfel of vragen, neem zeker contact op met uw huisarts of met ons via het contactformulier.

Koop hier je nieuw traject

Prijs: €230,00