Online

Onze expertise altijd en overal beschikbaar via webinars en online trainingstrajecten


DIGITALE DIENSTEN VOOR EEN GEZONDER BREIN

Online zorgverlening wordt steeds belangrijker. Train je brein van thuis uit, wanneer je maar wil, om zo beter te slapen, je stress optimaal te gebruiken en jezelf energiek te houden.

Als bedrijf is investeren in het menselijk kapitaal cruciaal. Geef jouw werknemers de kans om zelf aan de slag te gaan met hun slaap-, stress-, of veerkracht vaardigheden. Via een webinar of een online traject kunnen ze dit doen wanneer ze willen en waar ze willen. Neem gerust contact met ons op voor de bedrijfsprogramma's.

1

Vaardigheidstraining

geautomatiseerd online traject

De vaardigheidstrajecten zijn geautomatiseerde trainingstrajecten en vormen een diepte traject in één van onze topics. Je krijgt op vaste momenten een email met de link naar een volgende sessie. Op deze manier kan je zelf kiezen waar en wanneer je de training volgt en ben je vrij om thuis nieuwe vaardigheden aan te leren.

Bekijk alle online trajecten

Vaardigheidstraining - geautomatiseerd online traject
2

Webinar

live online informatie sessie

Een webinar laat toe om de klassieke workshop online en live te presenteren. Je team volgt dit van thuis of vanop kantoor als groep. Theorie en praktische adviezen worden meegegeven en er is ook tijd om specifieke vragen te stellen. Een webinar kan makkelijk aangepast worden aan de noden van het bedrijf en/of team.

Webinar - live online informatie sessie
3

online live coaching

gepersonaliseerde online begeleiding

Online live coaching laat toe om, zowel een groep als een individu, live te coachen vanop afstand. Groepstrainingen of individuele trainingen worden dan aangeboden en aangepast aan de specifieke noden van de deelnemer(s). Vaak wordt eerst een webinar georganiseerd binnen een bedrijf, waarna deelnemers zich kunnen inschrijven voor een diepte traject.

online live coaching - gepersonaliseerde online begeleiding
4

Online tools

Slaapdagboek en screening

Bij een online slaapcoaching kan je gebruik maken van onze online diensten om je slaap te registreren. Het online slaapdagboek maakt alle noodzakelijke berekeningen voor jou en geeft je de mogelijkheid om een nieuw slaapvenster te bepalen. Ook als bedrijf kunnen je medewerkers van deze tool profiteren indien een webinar of workshop wordt georganiseerd.

Online tools - Slaapdagboek en screening